27-04-2018

- Ρε σύ είναι πολύ όμορφη η Κάτια. - Πόσες μπύρες ήπιες πριν την δεις;;;

- Ρε σύ είναι πολύ όμορφη η Κάτια. - Πόσες μπύρες ήπιες πριν την δεις;;;
 
 
1. Την πρώτη νύχτα του γάμου ο σύζυγος λέει στη γυναίκα του:
-Αγάπη μου, πες μου ότι είμαι ο πρώτος…
Και η γυναίκα του απαντάει:
-Μα και βέβαια αγάπη μου! Μα γιατί όλοι μου κάνετε την ίδια ερώτηση;…
 
2. Ένας κτηνοτρόφος παίρνει κάποιον για να του αρμέγει τις αγελάδες. Για να μην ταλαιπωρείται στο άρμεγμα, του δίνει και ένα σκαμνί. Το βράδυ ο τύπος γυρίζει πίσω κι ο κτηνοτρόφος τον ρωτάει πώς τα πήγε με το άρμεγμα όλη μέρα.
-Όχι και τόσο καλά, του απαντάει αυτός. Ζορίστηκα πολύ με το σκαμνί. Απ’ τις δέκα αγελάδες, μόνο τη μια κατάφερα να την βάλω να καθίσει πάνω του…
 
3. Ο τύπος ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, αλλά είναι ανειδίκευτος. Πάει, λοιπόν, σ ένα εργοστάσιο και του λέει ο ιδιοκτήτης:
 -Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτε. Ορίστε. Θα παίρνεις από εδώ κάθε μια βίδα όπως θα περνάει από μπροστά σου και θα την  πετάς στο κουτί εδώ. Εντάξει;. «Εντάξει απαντάει ο εργάτης.
Την άλλη μέρα, τον ρωτάει ο ιδιοκτήτης:
-Όλα εύκολα;.
-Περίπατος, λέει ο εργάτης.
 -Ε, τότε», του λέει το αφεντικό, «δεν θα σου κάνει κόπο να παίρνεις και  κάθε παξιμάδι, έτσι;».
-Όχι, λέει ο εργάτης.
Την άλλη  μέρα, τον ξαναρωτάει ο ιδιοκτήτης:
-Εύκολο;.
-Εύκολο. «Ε, τότε, όπως κάθεσαι που κάθεσαι, δεν ρίχνεις και μια κλοτσιά στο   κουτί με τις βίδες, μόλις γεμίζει να το στέλνεις στον ιμάντα, πιο κάτω;».
 Τι να πει ο εργάτης, λέει ναι.
Ο ιδιοκτήτης, όμως, είναι… αδίστακτος. Την άλλη μέρα, πάει και λέει στον εργάτη: «Εύκολο δεν είναι; Οπότε τώρα που πήρες το κολάι , δεν ρίχνεις και μια  κλοτσιά στο κουτί με τα παξιμάδια, όταν θα γεμίζει;».
 Ο εργάτης συμφωνεί  μεν, αλλά… τα χει πάρει στο κρανίο. Οπότε καθώς   φεύγει ο ιδιοκτήτης, του φωνάζει:
-Να σας πω. Μια και κάθομαι και δεν κάνω και τίποτε δύσκολο, δεν μου βάζετε και ένα…  πινέλο στον πισινό, να βάφω και τα κάγκελα συγχρόνως;…