02-07-2016

Η επιτυχία είναι σαν την εγκυμοσύνη. Ολοι σου λένε συγχαρητήρια, αλλά κανένας δεν ρωτάει πόσες φορές πηδήχτηκες για να το πετύχεις.

Η επιτυχία είναι σαν την εγκυμοσύνη. Ολοι σου λένε συγχαρητήρια,
αλλά κανένας δεν ρωτάει πόσες φορές πηδήχτηκες για να το πετύχεις.
 
 
 
1. Αφήνετε το αμάξι μία ώρα στον ήλιο, 
μπαίνετε μέσα και σβήνεστε με κρασί !!!
 
2. Βάζεις αντηλιακό, φυσάει, κολλάει πάνω σου η άμμος 
σε χτυπάει ο ήλιος και έτοιμοοο το σνιτσελ !!!!! 
 
3. Ορισμός της βαρεμάρας είναι να προσπαθείς να διώξεις 
το μυγάκι από την οθόνη με το βελάκι του ποντικιού !!! 
 
4. Μια γνωστή μου μπέρδεψε τα αντισυλληπτικά της με τα ηρεμιστικά του παππού της.
Τώρα έχει 8 παιδιά αλλά δεν τη νοιάζει...
 
5. Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της πόλης. Aρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια στιγμή της λέει αυτός:
- Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί και τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε καιρός να ολοκληρώσουμε?
-Εντάξει, συμφώνησε κι η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κι έχω ακούσει ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη μας ακούσουν.
-Aκου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη. Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κι εγώ θα σταματήσω. Αν όμως σ αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κι εγώ να συνεχίσω. Μ αυτό τον τρόπο, και να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν.
Έτσι και έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η γυναίκα:
- Μουουουου…. μουουουου….. μουουου φαγες όλα τα δαχτυλίδια…
 
6. Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να πάει στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη. «Όχι», του λέει ο άνδρας, «η θέση είναι άδεια». «Αυτό είναι απίστευτο», είπε ο Τιμ. «Ποιος θα άφηνε μια τέτοια θέση;». Και τότε ο άνδρας του απαντά: «Βασικά η θέση ανήκει σε εμένα. Υποτίθεται πως θα ερχόμουν με τη γυναίκα μου, όμως πέθανε. Αυτό είναι το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν είμαστε μαζί από τότε που παντρευτήκαμε». «Ω, τα συλλυπητήριά μου. Αυτό είναι απαίσιο… Όμως δεν μπορούσες να βρεις κάποιον άλλο, ένα φίλο, συγγενή ή γείτονα για να έρθει μαζί σου;». Ο άνδρας κουνά αρνητικά το κεφάλι. «Όχι», του λέει. «Είναι όλοι στην κηδεία».