21-09-2014

Αν ο καφές μας ξυπνούσε, οι κυβερνήσεις θα τον είχαν κηρύξει παράνομο!

Αν ο καφές μας ξυπνούσε, οι κυβερνήσεις θα τον είχαν κηρύξει παράνομο!
 
1. Πως σου αρέσει να κάνεις σεξ, με ανοικτό ή κλειστό το φως;;;
Με ανοικτό! Διότι στο σκοτάδι φοβάμαι να είμαι μόνος μου!
 
2. Ο βοσκός, βόσκει τα πρόβατά του σε μια απόμερη τοποθεσία και βλέπει να τον πλησιάζει μια Porsche Cayenne.  Ο οδηγός κατεβαίνει από το τζιπ ντυμένος με παπούτσια Testoni, κοστούμι Kiton, πουκάμισο Zegna, γυαλιά ηλίου Bulgari και του λέει: “Αν σου πω πόσα πρόβατα έχεις στο κοπάδι σου, θα μου δώσεις ένα”; Ο βοσκός τον κοιτάει παραξενεμένος και του απαντά ήρεμα: “Εντάξει παιδί μου”;  Αμέσως ο οδηγός ανοίγει το  laptop του και επιλέγει ένα σύστημα δορυφορικού προσδιορισμού τοποθεσίας GPS το οποίο υπολογίζει την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται. Λαμβάνει μια φωτογραφία την όποια  στέλνει σε ένα επιστημονικό εργαστήριο και μετά από μερικά λεπτά παίρνει ένα e-mail  5 σελίδων. Αφού τις διαβάζει λέει στο βοσκό:  “Έχεις ακριβώς 1453 πρόβατα”. 
 “Μπράβο σου, τώρα μπορείς να πάρεις όποιο πρόβατο θέλεις”, λέει ο βοσκός.  Καθώς κοιτάζει τον οδηγό να μεταφέρει στο πορτ-μπαγκάζ το ζώο του λέει: “Να σου πω, αν βρω ακριβώς τι δουλειά κάνεις θα μου επιστρέψεις το πρόβατο”; Ο οδηγός το σκέφτεται για μια στιγμή και μετά λέει γελώντας στο βοσκό: “ΟΚ, γιατί όχι”; “Είσαι πολιτικός”, λέει ο βοσκός. “Απίστευτο”, λέει αποσβολωμένος ο πολιτικός, “έτσι είναι, μα πως το μάντεψες”; “Δεν είναι και τόσο δύσκολο”, λέει ο βοσκός.  “Ήρθες χωρίς να στο ζητήσει κανείς, θέλεις να πληρωθείς για μια απάντηση την οποία ξέρω, σε μια ερώτηση που δεν σε ρώτησε κανείς και όλα αυτά ενώ δεν έχεις ιδέα για τη δουλειά μου. Και τώρα σε παρακαλώ δώσε πίσω το σκύλο μου”.
 
3. Έβαλα τα συμπτώματά μου στο internet κι απ' ο,τι φαίνεται έχω πεθάνει εδώ και περίπου πέντε μέρες.
 
4. Η μόνη περίπτωση να πας σε δουλειά και να βρεις χαμογελαστούς και χαλαρούς συνεργάτες είναι να δουλεύεις σε φυτεία χασισιού.....
 
5. Πότε όλοι οι άντρες έχουν τις γυναίκες στα ... ώπα ώπα.........
......Όταν παρκάρουν !!!!